16 mai 2007

Referendum Basescu 19 mai

Jurnalul National a comandat un sondaj Curs din care rezulta ca 70% din romanii care si-au manifestat intentia de a merge la vot la Referendumul din 19 mai vor vota NU referendumului.

Realitatea TV a comandat la randul ei un sondaj INSOMAR prin care se arata ca 79,1 % din romani vor vota pentru mentinerea in functie a presedintelui Traian Basescu. Peste 12.000 de persoane au participat la acest sondaj iar marja de eroare este de 1%.

Nu stiu care este marja de eroare a ambelor sondaje dar statistic vorbind acestea arata clar si fara echivoc ca in data de 19 mai , Referendumul organizat pentru demiterea presedintelui Traian Basescu va fi un real esec !!

Sunt curios ce se va intampla dupa aceea cu Mircea Geoana.....Inca sunt convins de faptul ca mototolul Geoana a fost doar un pion trimis la inaintare si nici macar nu stie ce i se pregateste...Domnule Geoana..vin zile grele pentru dvs...sper sa mai ramaneti in prim planul politic sau daca nu ..macar pe scena politica. Eu zic sa va luati de mana de pe acum cu Adrian Nastase si sa plecati la un safari de o luna doua prin Africa. Sper sa intalniti acolo animalele dvs preferate: Hienele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu